Inicio  | Despatxos  | Qui Som | On Estem | Els Nostres Professionals | Contacte   

ESPACIOS MEDICOS - Alquiler despachos médicos

ESPACIOS MEDICOS - Alquiler despachos médicos

 

Despatxos y Preus

 

Situació:
Espai silenciós, agradable i bé comunicat, en el cor de Barcelona, carrer Gran de Gracia.

Flexibilitat:
Pot tenir un espai per utilitzar-lo en exclusiva o si ho prefereix per un o mes dies a la setmana, a temps total o parcial, matins o tardes segons la seva conveniència.

Especialitats:
Pretenem formar un equip independent que cobreixi un ampli ventall de possibilitats. Començant per la medicina tradicional, fins les medicines alternatives o complementaries i psicològiques.

Informis sobre las avantatjoses condicions de aquet espais de treball en:
 

Tel:

 

932 183 919

  

Mòbil: 625 477 117

   

 

Despatxos i consultes mèdiques

 

Despatxos acollidors apropiats per a consultes de psicoteràpia o naturopatía. Despatxos espaiosos que permeten activitats que requereixin llitera, com osteopatia o massatges. També despatxos adequats per a especialitats que requereixen divan, com consultes psicoterapèutiques o psicoanalítiques. I com complement un espai ampli que permet el treball en grup, psicoteràpia, teràpia de família, etc. o treball corporal individual o en grup.
 

 


Sala 1

Sala 2

Sala 3

Sala 4

Sala 5

Sala 6

Sala 7


Sala d'esperes

 

 
 
Informació

  

Si està interessat per un dels nostres despatxos, o té alguna pregunta sobre els nostres serveis i activitats no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Estem a la seva disposició de dilluns a divendres, de 9 a 21,00 hores.

 
  Alternatives

  

Si el seu treball exigeix unes necessitats distintes a les aquí exposades, podem estudiar qualsevol proposta alternativa que pogués interessar-li.

 

  Contactes

  

Tel:    932 183 919

Mòbil: 625 477 117

 

E-mail: