Inicio  | Despatxos  | Qui Som | On Estem | Els Nostres Professionals | Contacte   

ESPACIOS MEDICOS - Alquiler despachos médicos

ESPACIOS MEDICOS - Alquiler despachos médicos

 

Qui som 

 

Situació:
Espai silenciós, agradable i bé comunicat, en el cor de Barcelona, carrer Gran de Gracia.

Flexibilitat:
Pot tenir un espai per utilitzar-lo en exclusiva o si ho prefereix per un o mes dies a la setmana, a temps total o parcial, matins o tardes segons la seva conveniència.

Especialitats:
Pretenem formar un equip independent que cobreixi un ampli ventall de possibilitats. Començant per la medicina tradicional, fins les medicines alternatives o complementaries i psicològiques.

Informis sobre las avantatjoses condicions de aquet espais de treball en:
 

Tel:

 

932 183 919

  

Móvil: 625 477 117

   

 

 

 

 

 Qui som

  

Som un grup de professionals independents que compartim un espai de treball i una infraestructura al servei de qualsevol especialitat mèdica i psicoterapèutica. Entre nosaltres tenen cabuda tant els especialistes de la medicina tradicional, com psicoterapeutes, homeòpates, acupuntores, naturistes, osteopaties així com altres especialitats alternatives. són la serietat professional i la col•laboració, en cas necessari, entre els diferents especialistes que comparteixen el nostre espai.

 

 

   

Contacte

 

Calle Gran de Gràcia y Travesera de Gràcia

08012  Barcelona, España

 

Tel.: 93 218 39 19

Mòbil: 625 477 117

 

E-mail:

 

De conformitat amb el que s^exposa a la Llei Organica 15/1999 del 13 de desembre, de Protecció de Dades de carácter Personal (LOPD) i en el Real Decret 1720/2007, de 21 de desembre pel que s’aprova el reglament de desenvolupament de Llei Organica de Protecció de Dades de carácter Personal (RLOPD). Si no Desitja, podrá exercir el seu dret el’ accés, rectificación, cancel.lacio i oposición al tractament de dades, cominicant-ho a làdreça del correu electrónic: o bé a làdreça postal c/ Gran de Gracia 71. piso 2º. Puerta1,08012 Barcelona.