Inicio  | Despachos  | Quiénes Somos | Dónde Estamos | Nuestros Profesionales | Contacto   

 

Algunos de Nuestros Profesionales  

 

Situación:
Espacio silencioso, agradable y bien comunicado, en el corazón de Barcelona, calle Gran de Gracia.

Flexibilidad:
Puede tener un espacio para utilizarlo en exclusiva o si lo prefiere para uno o más días a la semana, a tiempo total o parcial, mañanas o tardes según su conveniencia.

Especialidades:
Pretendemos formar un equipo independiente que cubra un amplio abanico de posibilidades. Desde la medicina tradicional, hasta las medicinas alternativas o complementarias y psicológicas.

Infórmese sobre las ventajosas condiciones de este espacio de trabajo en:
 

Tel:

 

932 183 919

  

Móvil: 625 477 117

   

 

 

 

 

 

Mònica Fàbregas Ferrer    

 

- Osteòpata

- Fisioterapeuta (nºcol. 2435)

L’ osteopatia, és un sistema de curació que veu el cos com a una unitat. Ajuda a restablir la seva homeostasi, utilitzant els coneixements anatòmics i fisiològics que relacionen els diferents sistemes del cos entre sí, per solucionar dolències o prevenir-les. 

És una teràpia únicament manual, amb tècniques adaptades per a cada persona i edat, amb la finalitat de reequilibrar l’organisme, centrant-nos en la seva estructura i millorant d’aquesta manera el funcionament del cos. 
 

Indicacions:

  • Transtorns músculo-esquelètiques, columna vertebral, d’extremitats: Tendinitis, contractures, males postures, escoliosi, etc.

  • Transtorns respiratoris: refredats de repetició, sinusitis, tos no productiva, etc.

  • Transtorns digestius: colon irritable, restrenyiment, cremor, espasmes abdominals, digestions pesades, etc.

  • Transtorns genito-urinaris: incontinència, dolors menstruals, dispaurenia etc.

  • Problemas i seguiment de l’embaràs: mal d’esquena o ciatàlgies, dolor inguinal, etc.

  • Transtorns pediatrics: còlics, vòmits, seqüeles derivades de l’aplicació d’ortodòncies, asimetries cranials, transtorns de la son, hiperactivitat, etc.

  • Transtorns neurològics: ciatàlgies, neuràlgies, migranyes, vertígens, bruxisme, etc.

  • Altres: Éstrés, cefalees, cansament generalitzat, alteració de la son, problemes d’oclusió temporo-mandibular, otitis, etc.

  • Prevenció de lesions i de disfuncions en l’organisme, que puguin comportar futures molèsties o malaltia. Millorar l’estat vital.

Formació:


2013 Curs d’Estimulació Primerenca. 2011 Curs ‘El bebé a partir 12 meses’. 2010 Curs ‘El Bebé hasta 12 meses’. 2009 Curs de sistemes fluídics. 2008 Asssitència I Congrés Internacional d’Osteopatia de Barcelona. Curs i Postgrau d’osteopatia en Ginecologia. 2006-2007 Postgrau de S.A.T(Técnica d’ajustament specific) I i II. 2002-2006 OSTEOPATIA (FEOB).

2005 Curs de Reflexologia podal. 2003 Curs d’Estiraments i Levées de Tensions. 2002 Curs de Tècniques Normotensives del Raquis. 2001 Curs de Postura i Reorganització del Raquis. Curs de Feldenkrais en fisioteràpia. 2000-2001 Curs de Formador en Prevenció de lesions Músculo-Esquelétiques. Escola d’esquena i extremitats. 2000 Curs d’Anatomia Palpatòria i Dissecció de Cadàver. Curs de T.R.A.L (Teràpia de Reequilibració de l’Aparell Locomotriu). 1998-1999 Curs de quiromassatge Terapeutic- Esportiu i Drenatge Limfàtic. Postgrau en tècniques especifiques de Fisioteràpia.
1999 Assitència al “Congreso Nacional de Fisioteràpia en Enfermedades y Accidentes Laborales”. 1997-1998 Curs de’Electroteràpia. 1995-1998 FISIOTERÀPIA (Blanquerna.URL). 1994-1995 Curs d’Auxiliar de Fisioteràpia.

 

 

 

Volver a Profesionales